Clipmine
Hesap ve senkronizasyon

Cloud Sync

Plus ya da Pro ve bir hesapla kütüphanen hesabında tutulur ve giriş yaptığın her telefona geri gelir.

Cloud Sync kütüphaneni Clipmine hesabında tutar. Plus ve Pro ile gelir ve giriş yapmış olmanı ister.

Neler eşitlenir?

Kayıtların — Arşiv, Çöp kutusu ve düzenlemelerin dahil — koleksiyonların ve Sor konuşmaların. Bildirim geçmişi her telefonda kendisinde kalır. Fotoğraflar, videolar ve dosyalar her telefona indirilmez; hesabından açılır.

Kendiliğinden açılır

Plus ya da Pro ile giriş yaptığında Cloud Sync açıktır. Bir telefonda Cloud Sync'ten kapatabilirsin; hiçbir şey silinmez, diğer telefonların eşitlemeye devam eder.

Clipmine uygulamasında: Cloud Sync'i aç

İki telefon farklı derse

Her ayrıntıda en son değişiklik geçerli olur. Telefonlar birbirini yakalamadan iki telefonda değiştirilen bir not iki sürümünü de tutar ve seçebilmen için işaretlenir. Kalıcı silme her zaman geçerli olur.

Güncelleme 9 Ekim 2026

Hâlâ yardıma mı ihtiyacın var?

Bulamadın mı? Bize yaz — ne göndereceğini sen seçersin.

Desteğe yaz · [email protected]
Cloud Sync — Clipmine